Cosul de cumparaturi

Istoric

New Andrei Style

     Infiintat la inceputul anului 2005, NEW ANDREI STYLE a fost primul pas al fratiilor GABRIELA si RAZVAN ANDREI spre a avea propria lor afacere. Iar daca prezenta pe piata saloanelor de frumusete este una relativ scurta, experienta si implicarea lor in industria frumusetii si a parului din Romania este una indelungata si plina de realizari.
     O activitate care a atras nume sonore din lumea teatrului, a filmului, a modei si a vietii publice si care in timp a creat si consolitat imaginea excelenta pe care o are astazi salonul.
     Recompensa a talentului si prefesionalismului, in acelasi an al deschiderii salonului, Razvan Andrei devine Director Artistic Intercoiffure Romania si obtine rezultate foarte bune ce s-au concretizat prin realizarea a 2 colectii de trend in cadrul echipei Intercoiffure Romania si sustinerea a numeroase seminarii de specializare pentru membrii Intercoiffure Romania.
     RAZVAN si GABI, forta creativa a echipei NEW ANDREI STYLE, declara: „Suntem cu adevarat lideri in inovatiile legate de moda in coafura dar si in domeniul pregatirii tinerilor aspiranti in coafura, si am demonstrat aceasta prin deschiderea, in 2009, a Scolii de excelenta in coafura NEW ANDREI-MEDIA STYLE. Consideram ca scopul si telul nostru nu se limiteaza la avantajele materiale (de loc de neglijat) ce vor contribui la dezvoltarea ulterioara a firmei, ci tintim spre o imagine care sa vobeasca de la sine despre standardele cu adevarat ridicate atat ale membrilor echipei de salon dar si de o pregatire exceptionala a cursantilor scolii noastre.”


<!-- Copyright Lyoness Group AG 2014 -->
<img src="https://s.lyoness.tv/communication/lyoness-official-loyalty-partner-blue-web.png" title="Official Partner" alt="Official Partner"/>

Salonul nostru se gaseste in strada Doctor Raureanu, la nr.5, programul este luni, miercuri, vineri, de la 14-20 si marti, joi, sambata, de la 9-15.

pentru programari va rugam sa sunati la 0213141538

gabriela@newandreistyle.ro

razvan@newandreistyle.ro

MAI MULT DECAT PROFESIE, PASIUNE!

Oferta speciala permanenta

Achizitioneaza un voucher cu valoarea pe care o doresti si ofera-l cadou unei persoane speciale din viata ta. Ofera-i calitatea serviciilor salonului nostru. Un gest mic pentru cel putin 172 800 clipe de fericire!